maanantai 20. huhtikuuta 2015

DUBAI: part 2

Ja palataan taas Dubaihin! Näitä postauksia tulee nyt muutama, sillä varmasti kaikille kivempi, etten räjäytä kaikkea kerralla kehiin. 

IMG_7504
IMG_7511
IMG_7517IMG_7520
Hyvin nukutun yön jälkeen kyhättiin aamupala hotellihuoneessa edellisenä iltana ostetuista ruokatarpeista. Oltiin jo ennen matkaa suunniteltu, että mennään käymään Atlantis Adventure -vesipuistossa, joten päätettiin siunata toinen matkapäivämme sille. Vesipuistoon sai pukeutua hieman rennommin. Sielä kuljettiin uimapuvuissa ja bikineissä ihan normaalisti joten päätin vetäistä päälleni shortsipuvun ja taksimatkan ajaksi päälle hieman pidemmän neuleen. 

IMG_7532IMG_7527

Kun saavuttiin, vesipuiston lipunmyyntiin oli noin puolentunnin jono, joten sinne kannattaa saapua ajoissa, jotta säästyy ruuhkalta. Ostettiin liput ja tavaroiden säilytys -kaappi ja suunnattiin heti ensimmäisenä vesipuiston omalle rannalle. Saatiin ihan rauhassa vallata melkeimpä koko ranta, vain meidän käyttöön. Sielä makoiltiin nälkään asti ja suunnattiin vesipuiston yhteen ravintolaan syömään.  Kylläisinä käytiin vielä liukumäet ja muut laitteet läpi. Ei uskallettu ihan siihen jyrkimpään liukumäkeen mennä.. Ihan vaan sen takia, etteivät bikinit jäisi matkalle..:D! Ehdoton lemppari, taisi olla liukumäki, jonka loppupää sukelsi putkeen joka meni kala-altaan läpi. Sielä sitten katteltiin ku hait ja rauskut ui ympärillä.

IMG_7588
IMG_7709
IMG_7555IMG_7747
IMG_7738
IMG_7768
IMG_7751

- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti